Природа взимку

Стоїть береза при дорозі,
схиляє гілочки свої.
Мороз-морозище морозить
усі дерева на дворі.

А ось і іней краще срібла
блищить у кожному дворі,
а вікна в візерунках різних
розмалював мороз всій нашій дітворі.

Поля стоять безмежно білі.
Красиво, гарно навкруги.
Наш горизонт блищить полоской срібной
неначе казка уві сні.

Ліса багаті наші
такі блискучі всі стоять,
немовби зірочками сяють,
і холодно-морозні всі такі.

А ріки і ставки ,й озера
стоять у кризі льодовій.
По них пройтися можуть люди,
а рибки плавають на дні.

Ось так і люди всі в задумі
разом з природой в ритмі йдем.
Адже недарма Бог задумав,
таку природу нам створив.

Тому природа - це святеє!
Святіше святого нема.
Давайте берегти природу!
А вона збереже всіх нас.


Рецензии