З Новым годам!

Пройгрыш G
G                Еm
Месяц снежань зімні вечар, здаецца ўчора разам былі
С                D
Але гэта толькі мары! Мігцяць начныя ліхтары
На вуліцы стаю адзін, ціхі вечар толькі падае снег
Здаецца час спыніўся, запыняе свой хуткі бег
Вецер вельмі такі халодны, але думкі толькі пра цябе
С                Е
Мне адно толькі трэба, дастаю тэлефон набіраю табе

Прыпеў
С             
Дзе б ты не была каханая мая
Аm
З новым годам зноў віншую я
F
Каб толькі шчасце побач было
                G
З новым годам...Хай будзе дабро
Пройгрыш
Прыпеў

На адказ чую толькі гудкі, не адказваць маеш права
Так хачу да цябе я прыйсці, але гэтага будзе мала
Застаецца нямнога часу, скора будзе новы год
С                Е
Цяжка жыць мне аднаму, ты - падымаеш, я - гавару

Прыпеў (2 разы)

За ўсё дзякуй табе, але у думках маіх толькі ты
Прызнаюся без цябе не магу, зноу снег, мароз, ліхтары
Твой стан бачу здалёк, ты як лебедзь у княстве снега
С                Е
Я з табой толькі чую спакой, толькі ты мне патрэбна
Прыпеў (2 разы)


Рецензии