Мамина колискова

З дитинства пісня колискова
Запала в серце у моє.
Яке то щастя невимовне, -
Що в мене мама рідна є.

Така жадана. ніжна, мила
З далеких вигляда доріг.
Натхненні руки натомились
І важко падають до ніг.

Як соняшник яскравим квітом
В бік сонця дивиться завжди,
Так горнуться до неньки діти,
Добра джерела й теплоти.

Ми їх не бережемо часом,
Смутніють очі їх, та все ж…
Батьки і діти – завжди разом!
Нема цьому єднанню меж.

Без матерів нам тяжко жити…
Як повертаюся з доріг, -
Прощення хочеться просити,
Вклонившись низько їй до ніг.

1982


Рецензии