Ваш син п шов на в йну

Пробачте мамо, ваш син пішов на війну
Пробачте мамо, його вже не поверну
Та янголи співають на небі, дивлячИсь на війну
Та матір плаче, бо син залишив одну
Не плачте мамо, бо син ваш - то справжній герой
Не плачте мамо, пишається ним весь народ
Пишайтесь мамо, бо він не покинув країну
А пішов на війну, за свободу та УкраЇну
Ви бачите мамо, що світліше стає навкруги
Ви бачите мамо, що немає вже в світі війни
І всі повертаються до своїх сімей і родин
А син ваш залишився на полі там зовсім один
Куди ж це ви мамо, куди ви йдете та від нас
Куди ж це ви мамо йдете та вся у сльозах
Вам сумно матусю, я знаю, я знаю болить
"Я йду до синочка, вдосталь на землі мені жить"


Рецензии