вода точить

Він такий же як Ти і я,
тільки
наглості більш ніж пітьма.

Ті плюють людям в очі...

Міста - брудом кровоточать...

Від тоді
крадеться неспокій щоночі,

він поміж абсурду блукає,
демагогії сплітає.

Щоб новий рік не пророчив...

Пам'ятати:

Вода — завжди камінь точить.


Рецензии