10 заповидей

Хай не буде в тебе богів своїх.
Хай не буде в тебе ідола твого.
Не говори імя Бога просто так.
Працюй всі дні, субота(сьомий)Бога.
Люби батьків своїх, як сам себе.
Не вбий, не блуди, не кради.
Не вини ближнього свого.
Не бажай, що є в ближнього твого.


P.S.Якщо дотримуватись цих заповідей,то можна побачити, як весь світ і мир стане краще і добріше. Це ж так просто!


Рецензии