Синочок

Синочок, мій рідненький,
ти найкращий і гарненький.
Люблю тебе я дуже-дуже,
молюсь за тебе завжди гоже.
Ти мій хороший, хлопче,
з тобою дуже добре,
спокійно, весело і тепло.
Повір мені, синочок!

Тебе лелею я для роду,
щоб був прекрасний і пригожий,
бо це насамперед потрібно
нам всім, як приклад є
для всього твого роду.
Я знаю, вірую й молюся,
що все в нас буде добре!
Ти будеш місяцем на небі,
а біля тебе зорі.


Рецензии