Безкинечнисть

Минає ніч, минає день,
але приходить знову й знову.
Ось так усі вмираєм ми,
але приходять знову й знову.
Це безкінечність йде така,
її змінити ми не в змозі,
тому живем у руслі "Бытия"
і жити будемо так й далі.


Рецензии