Изменить жизнь

Хочу змінити життя.
Можливо все це зробити.
Направити в вірнеє русло буття,
щоб так було, як хотіти.
Змінити житло і вбрання
і піти навмання,
і шукати себе, своє "я",
щоб зробити прекрасним життя!


Рецензии