Життя

Як ми хочем жити-
жити й не тужити,
але надо вміти,
знати і хотіти,
як все це зробити.
Думки свої вірно
треба направляти.
Все це дуже просто,
тільки треба вірить.
Вірити у те, що
всі ми будем жити!
Жити вічність будем,
але хто як зможе.
Ось у чому суть є,
сутність доброти і злоби.
Вибір є за нами,
вибираєм самі.
Де ми будем вічність,
вічно існувати.


Рецензии