Маленьке диво!

Стою, в віконце виглядаю
Мале дитятко колихаю!
Ручки, та ніженьки сповиті
В цілунках ніжних всі покриті.

Моє маленьке диво! Боже..
На янголятко дуже схоже..
Твої виразні оченятка,
Зморились дуже, хочуть спатки.

Спи, моя зірочка  небесна
Моя кровиночка тілесна..
Нехай буде, твій сон спокійний
Тебе плекаю у обіймах.

До себе любо пригортаю
Всім сердцем я тебе кохаю!
Ти моя тиха, світла днина
Едина, й золота дитина!
25 12 2014 р
Вікторія Р


Рецензии