З новим 2015 роком

Ну от, поволі, рік добіг
До фінішу – ще кілька кроків.
А Рік Новий – вже на поріг,
Бо Час, нажаль, не знає спокій.

На стелі – сполохи рясні –
Проектор зоряного неба.
Рвуть тишу, наче дріт, пісні.
І підсумки підводить треба.

У небо пильно подивлюсь,
Прошепочу: «Дай мир й надію!
Якщо Ти хочеш – помолюсь,
В Тебе, не вірячи, повірю!

Дай людям розуму збагнуть –
Війна нікому не потрібна!
Щоби, нарешті, добрий путь
Отримала Вкраїна бідна!

Щоб більше кров не пролилась,
Хай білий сніг укриє землю!...»
Зима малює навкруги
Своїм чарівним, дивним пензлем…

картинка из Сети


Рецензии