Найкращому дiдусевi

Ось на фото тато та син.
Рокiв з тридцять вiдтодi минуло?
Нинi з батьком сидить уже… дiд.
Ой, як швидко лiта промайнули!
Не сумує за ними. Лiта – так лiта!
Зате має загiн онукiв.
Iз бешкетникiв - цiла зiбралась орда,
І красуня старшА онука.
Вiн за неї готовий вiддать
Все, що має i навiть бiльше.
«Кавалерiв – на кастинг до мене загнать!
Дiд обЕре – iз сотень лiпших»
«Дiду, дiду», - хлоп`ята кричать,
Заліза кремезнОму на плечi,
А за мить - гвинтокрилами дружньо "летять"
Ескадрiлья «Дiдусь та малеча».
Веселiше, нiж з дiдом нiде не бува.
Вiн – iстиний друг та товариш.
I провину маляти умить забува.
Бо – найкращий! Ну, що ж тут ще скажеш!?


Рецензии