Сусiду

Хай той що скиглить з трясовини,
Яку зове Россія-мать,
Хоч одну істину постигне,
Як рідной мовой розмовлять.
Не помилки мене дратують,
А те що ця,звиняюсь,****ь,
Мене знущаяся цюцькує
При тому пробує повчать.
Йому ти ба відтіль видніше,
Що в мене коїться в дому.
Сусіде будь лишень скромніше,
Ти ж завтра сам візьмеш суму.


Рецензии