Целуни ме!

Целуни ме!
По Рождество луната е смълчана,
омагьосана от среднощен шепот.
Една звезда, до безумие красива,
във очите ни разпръсква святост.

Целуни ме!
Днес Рождество препълва ни душите
и тайнство отдалече дарява ни любов.
Музика ни пълни, сякаш че прашец е,
ала теб те прави днес за щастие готов.

Целуни ме!
Ще бъда твоя! Или сега просто замълчи.
Ще те докосвам с устни целите си нощи.
Приказка бъди ми! Цвят съм нецелунат!
В душата ти се вмъкнах… А искам още…


Рецензии