Коханому...

(з Різдвом!)

Измерить разве можно
Всю глибину нежнейших почуттів…
Прости мне суржик,
Ты так сердцу мил,
Як сонечко світленьке і тепленьке,
Что радует росу
В нежнейших квіточках весняних
І зажигает в них Веселочку Розмаєм )

Я про Кохання Боженьку благаю,
І дякую, що тебе в серці маю.
Коханий мій, мій любий,
Цілую ніжно в губи,
І Душу я свою дарю тобі…

Прийми мій Дар, моє серденько!
А Дар цей – Дитятко* маленьке )))


 1981             –          1984           –         25.12.2014
Москва,         –        Прип'ять      –            Київ
Питер




___________________________________________________

*            дочка Анечка (значение имени – Божья Благодать)
              внучек Лесик-Телесик, Лёшенька (значение имени – Защитник)


Рецензии