***

Мам, навчи мене спокійно жити,
Досить світ цей вже палити!
Вогонь і морок породили страх,
Ще зовсім трохи і ми втратим дах.

Бридкі істоти проникнуть в дім,
Зруйнують щирість, правду в нім.
Вони вже звикли всім брехати,
А нам і нічого сказати...

Набридло вірити байдужим,
Ми від огиди очі мружим.
Вони зреклися віри вже давно,
Останній шанс - тримай вікно.

Навчи мене боротись за життя,
Твої ж обійми - нині укриття.
Там світ беспечний, сприйняття - простіше,
Ми щиро вірим, що не стане гірше.

Як хочеш жити, то звикай,
У світі кожен правду май.

В надії на щастя, злагоду, мир,
Багато хто читає Псалтир.
Що зміниться, побачимо згодом,
Ну що ж рушай, козаче, з Богом.


Рецензии