***

Я пІду вранці, ще в пітьмі...
В душІ сколишиться неспокій,
Але не вчуєш мої кроки -
Я не торкаюся землі!

РозІрву спаяну струну,
Розправлю крила за спиною!
Снігами ранньою весною
Я пІду... Але я не вмру!


Рецензии