А як краще?..

…Утомою вулиць вітер плететься,
в гомоні тихім, то краплі дощу
музику ніжну вистукують серця,
в тій невідомості мрій досхочу.

Вітру, дощу підставляю обличчя,
небом за піснею слідом лечу,
падаю в землю, а не зупиниться,
сльози виплакують долю-весну…

Краще б не знати ні болю, ні горя,
миті життя швидкоплинні цінить,
витерпіть все у Любові до Бога,
і між людьми, як вовками не жить…


Рецензии