Перша вчителька

Людини з великої літери "А".
Це вчителька перша
у нашому житті.
Добротна, розкішна,
весела, струнка.
Такою вона в нас була.

Приймала до школи,
поради вела.
Навчала усьому на
нашом шляху,
щоб ми були кращі
від кращих завжди.

Любові у серці
удосталь в ній є.
Для всіх первачків,
які й досі тут є.
Ось наша вчителька
перша з усіх.

То ж давайте разом
прилинем у клас,
і голосно привітаєм ми Вас:
" Бажаєм ми щастя,
любові й добра,
у злагоді жити
ще довго для нас,
серця зігрівати всім
близьким для Вас.

І нас памятати у вікі-віків..."
Людини з великої літери "А".
Це вчителька перша моя.
 


Рецензии