Хрест

Знаменя хрест-це так чудово,
це справжнє диво.
Ми творим себе,людей,
звірів, птахів,рослин.
Предмети ці ознаменував,
і стало все в первинний стан.

Хрест- це чудо, диво!
Дві прямі перетинаються,
Як мередіана і екватор Землі.
Є чотири кінця,
як Північ-Південь,
захід-Схід планети.

Ми живем на цій землі,
а хто живе в хресті?
В хресті живе наш Бог.
А Бог- це наші душі добрі,
які красиво й щиро
прожили свій вік.

Оце наш хрест нести повіки
його в душі і на собі.
Перехрестить усе на світі-
це почать нове життя
із чистого листа.
Забути все,що колись було нечисте
й зробити все таким святим.

Христа розпяли на хресті,
це знак із вище,
що все почали із нуля.
Ось так і ми приймем Христа до себе,
і станем вище на життя-буття!


Рецензии