Икона

СтоЇть ікона на столі,
а біля неЇ свічка.
Сидить дівчина на стільці,
та молиться привично.
Що Їй потрібно? Подивись!

Багато вдягнена вона,
розкішний вигляд має.
Але така вона сумна,
що серце роздирає.

Та як же ж Їй допомогти?
Ніхто про це не знає.
Одна вона себе спасе
молитвою й сльозами.
СтоЇть ікона на столі...


Рецензии