Щастя

Як же хочеться, щоб всі ви,
Всі були щасливі!
Але ж є для цього віра.
Віра в батька, віра в матір,
Віра в брата, внука, сина,
Віра в сестру, внуку, доньку,
Дідуся й бабусю,
І в сусіда, і в колегу,
У вчителя і в друга...
От, як все це зрозумієм,
То і будем з Богом,
А це так чудово!
І немарно роки в нас прожиті,
Бо ми будем разом всі
На цій Землі щасливі!


Рецензии