Порада

Живемо, працюєм
та стараємсь бути
всіх ми краще,
але так не буде,
бо всі ми люде.

Самі ми для себе
будемо найкращі,
а для когось хужі.
Тому треба жити
весело й прекрасно.

І не думать, як розбагатіти,
бо це дуже бридко,
все ми губимо одразу,
і терпіння, і віру,
і таке маленьке,
як це звуть "кохання".

І не зможем швидко,
збутися ми цього.
Ось тому у мене
є для вас порада:
" Не ганьбіть ви душу
свою сизокрилу,
бо вона прекрасна,
як ота перлина!"


Рецензии