н хто...

І ніхто...

І ніхто нас не здола.
І ніхто не переможе.
Ні отой - " противник Зла".
А ні інша твар тривожна.

І на смерть бійці ідуть.
З вірою:  що цар - хороший!
Нас же знову продадуть.
Як завжди. За купку грошей...


Рецензии