в минулому

Все згадала
прокинулась немов.
Знала б що так буде тримала б
Я тільки зараз довела собі:
те що відчувала–то любов.

Все згадала
коли побачила
Шкода цього разу не торкнулась–
Яка ж я не завбачлива.
Без тебе поскиталась і зрозуміла–
втрачена.

Все згадала–
ніжність рук і силу обіймів
Ти був мій друг,коханий
З тих,мабуть,радянських фільмів.

Все згадала
та краще мені вже амнезію!
Я не знала,
Що так пізно і до біса невчасно прозрію!

Все згадала
під час якось тесту з Історії України
Я пропала в своїх спогадах-руїнах.

Все згадала,навіщо, моє сонце,нащо!
Без минулого жити краще...


Рецензии