розряд

Твоя душа спокійна,холодна,логічна.
Його–яскрава,тепла,графічна.
Твоє свято – спонтанне дійство,
Його–випадковий бурлеск.

Волосся–цілунки–ранок.
Аварія–сварка–сніданок–
Тікала,здуваючи сіль з ранок...
Обійми – сильні удари струмом
Віддалялась залізним муром –
Било ще сильніше...


Рецензии