Доки в тебе хлопцi -сокОли...

Доки є в тебе хлопці-сокОли,
Будеш жити, моя Україно!
Бо я вірю, -  нікому й ніколи
Не зламати тебе об коліно!..
Бо я знаю, - прийде та година!
Подолаємо гідру мерзенну…
І розквітнеш, моя Україно, -
Синьо-жовтим знаменом!


Рецензии