Мова...

Ти рано-вранці із джерельної води
Береш бадьорості, наснаги та здоров'я!
А рідна мова - твій незмінний поводир,
Веде шляхами по життю, веде з любов'ю!

Вона, як кров, в клітині кожній твого "Я".
А слово - куля, каже жити чи умерти,
Летить у серце, прямо в ціль, без вороття!
Кохайте словом теплим, мовою, відверто!


Рецензии