***

Я закохаюсь в тебе. Я це точно знаю.
Ти приїдеш я не зможу тобі і слова сказати.
Моя особистість як вітер зникає,
А ти зможеш її в мені взяти і відкрити.

Ми будемо лякати перехожих своїми дивними віршами,
А лікар нам пропише щось від горла,
Щоб збагатити себе досвідом й грошами.

Два ідіота, що хочуть просто жити
Чи може просто автостопом мандрувати,
А потім щоб людей не дратувати
Ми просто замуруєм всіх за ґрати.

Весь світ для нас чи ми для всього світу?
Я не знайшла себе, а ти давно вже загубив.
Я хочу насититися тобою як вона,
Але не можу, бо я давно тобою вже дурна...


Рецензии