Вечiрнiй Киiв

Вечірній Київ.
Трохи Лаврою відлунює старенький двір.
В повітрі мрії та святий церковний дзвін.
Повір
В черговий раз
заради Бога і терплячого Дніпра,
що час уже і нам, угору глянути пора…

Нічний еспресо.
Потяг тягне час.
Затягує у північ.
Підбадьорив нас
Проснутися з тобою.
Нас вже троє.
А так мало життя, здається.
Хто кохає. Хто сумує.
Хтось над усим останнім посміється…

Заглядує у сни чарівний плин Десни
І тихий вітер віє
на в ніч змарніле сонце куполів.
Вечірній Київ.

Ю.П.
2014

https://youtu.be/LcGfb-64ELc


Рецензии