В мертвых книгах...

В мертвих книгах жить душі віднині,
Стати каменем наріжним для основ.
На хвилину кров в артеріях застигне,
Для життя потрібна віра та любов.

Ветхі дні, безсмертні лиш рядочки,
Що з любов’ю створює душа.
Знову вітер перелічує листочки,
Щоб залишитись рядком вірша.


Рецензии