Найвял касьць

Найвялікасьць.

Жыцьцё; найвялікасьць,
Утаймаваньне,
Вяльможная літасьць,
Вытокам вяртаньне.

Яно  -  ёсьць прысуд
Шляхам заблытаным:
Яно  -   ,,Найвялікасьць,,
Дзе ,,Найміласьць,,  -  каханьне.
-2.12.14.


Рецензии