Щаслива укр

***
Я сьогодні усі протиріччя в собі примирила.
Я сьогодні щаслива, я сьогодні твоя.
Я тепер зрозуміла, кохання – це сила,
Що людські почуття, як вода, напува.
Мій коханий, дивись, які зорі!
Як закохані очі твої.
Небо чисте яке та прозоре!
Антипод не крилатій землі.
Відпустила сьогодні тягар я,
Відпустила душу в політ.
Не лякає, що буде завтра.
Хай довіку сьогодні бринить!

листопад 2013


Рецензии