***

Бувають в житті такі люди,
які позбавляють дихання
при погляді їх - тисне в грудях
і чутно лиш тихе зітхання.

Зустрінеш і ти особливу, -
людину, пройме що до серця
приймеш її долю звабливу -
вона від тебе відвернеться.

Вона стороною обходить
і боляче - сердце розбите.
кохана людина уходить -
лишає надбите корито.


Рецензии