Передчуття злету

Дикунський світ зустріне тихо,
І по холодним небесам
Я передбачу твоє лихо,
В якому втримаюся сам.
А ти злетиш із жалем вічним,
Останнім впишеш два рядки
В метаморфози потойбічні,
І рухи лівої руки.
Комусь - біда! Комусь - початок...
Мені ж - загублені світи,
В яких єдиний вічний статок -
Моя нескореная ти...


Рецензии