***

Доторкнися до мене тихенько
не рукою, далеко ж бо ти.
Доторкнися до мене душею
немов пташкою ти прилети.
Вітерцем ти легеньким постукай
у зачинену душу мою,
Приголуб, обніми мене ніжно
теплим дощиком в літню пору.
Доторкнися до мене душею
поцілуй мене гаряче в сні
В нічку темною зіркою ясною
опустися в долоні мої...


Рецензии