Я здавалась тоб легковажною

Я здавалась тобі легковажною.
Так сміялась, як горя не знала.
Може, навіть моментом продажною,
Ти не вірив, що справді кохала.

І скоріше за все, не віриш й тепер,
Але в що тобі вірити зараз.
Якщо в мене субота-у тебе четвер.
Розуміння вже нить увірвалась.

Ти не думаєш навіть про мене,
Та й давно вже й забув хто я є.
Завжди сподівалась мене обмине
Та бач особливість це не моє.


Рецензии