з

Де ти?
Тоді,коли я хочу чути лиш твій голос...
Навіщо краєш серце самотою?
Чому від чужого дихання по шкірі мОроз,
Тоді,коли я хочу бути лиш з тобою?

Де ти?
Коли я з відчаю навколішках стояла,
Коли повітря розривалось на шматки?
Ховавсь,коли тебе життя шукала,
Шукала,забиваючись в кутки?

Де ти?
Коли навколо кожнісінька щаслива,
Така,що аж подохнути хотілось?
До тебе хочу,а не миру,
Бо я тільки тобі відкрилась...


Рецензии