Героям

Вони стоять за землю рідну!
За ними правда, з ними Бог,
Що охрестив їх службу гідну,
Вдихнувши в них свою любов!

На далеких блокпостах –
Гучна війна за незалежність!
А в них – молитви на вустах
За Вкраїну і народну єдність!

Їх не пече вогонь передової
І давно вже рани не болять.
Війна карбує з них Героїв,   
Таких, що б’ються до кінця!

Вони чинитимуть опір Змії,
Тої, що йде на нас війною,
Й ані клаптика Святої Землі
Не віддадуть Орді без бою!

Всі як один чудово знають,
Що може Бог забрати борги,
Однак Герої не вмирають,
За них це роблять вороги!

5 вересня 2014 р.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.