Всенародне слово Донбасу

Україна втомилась від псевдодискусій
З анклавом шакалів, але кремлівські пісні
Звертаються до «історичних» екскурсій,
Розповідаючи нам де є початок Русі…

Ми все добре розуміємо, але ця ахінея
Ніколи не укладеться в наших головах.
Як же так сталось, що знов Геббельс-ідея
Правду затьмарила в брехливих словах?

Чернь ллється з їх вуст, тавруючи неньку,
І формує кліше на кшталт «бендерштат».
Топче, на жаль, нищівно землю рідненьку
Грубими чоботами син Орди – азіат!

Путінська Росія не має звички цуратись,
Дико лапи простягаючи на чуже майно,
Однак, друзі, не варто цьому дивуватись,
Адже всі знають, що Путін – ху*ло!

Не буде рабства від Карпат до Донбасу!
І вряд чи переживуть століття ці рядки.
Будемо боротись до останнього боєприпасу,
Нехай про це знають «забугорні братки»!


8 червня 2014 р.


Рецензии