Украина

Мамо, УкраЇно!
Я твоя дитина.
Я тебе лелею.
Й поважати мушу.
Краєвиди гарні.
І ліси, і ріки.
Все велике, гарне
в нашій Батьківщині.
Ой, які прекрасні
і степи, і луки.
Все у нас квітуче.
Навіть наші внуки.
Ой, які чудові
в нас живуть
туту люди.
Справедливі,добрі
і душой привітні.
але хочуть нашу неньку,
неньку украЇну
розділити на частини
і серця зганьбити.
Не дамо чужім ми людям
все це так зробити.
Будемо боротись
і молитись будем!
Щоб нам Бог Єдиний
Не дав занепастити
нашу рідну неньку-
неньку УкраЇну!


Рецензии