Слова

Багато має людство слів.
І не питай-усе розкажуть.
Але безмежну щирість почуттів
Слова тобі ніколи не розкажуть.

Дружба справжня є або нема,
Середнього зовсім не існує.
Ти запитаєшся-хіба?
Хіба слова усім керують?

Погляд,усмішка,долоня.
Бадьорий посилаєш жест.
Хай ті слова нарешті охолонуть,
Давай на них поставимо ми хрест.


Рецензии