Ода сильним ж нкам

"Ода сильним жінкам"

А ти повір, я не така як всі,
Я не така, як тисячі жінок,
Що стогнуть, плачуть
Від образ людських і миряться
З усім в житті своїм.
Я - лиш краплина безлічі морів,
Я – лиш частинка зоряних планет,
Я – найліричніший шекспірівський сонет,
Я сонечком буду в житті твоїм.
А ти повір, я не така, як всі,
Я – мужня сильна жінка вольова,
Яка так хоче голову схилить
На чоловіка справжнього плечах.
Я – подих теплий, лагідний весни,
Я – пташка рання, юна, золота,
Я свіжим почуттям буду в житті твоїм,
Кохання справжнього мелодія проста.

9.05.2005


Рецензии