Help

I feel myself so hurt you know why…
I want to fix it all,
You know I love you so…
You see I can’t stop cry?
Just hold me in your warm arms,
Keep feel me only yours,
Hold me with all your force…
My heart like billion drums.
Don’t stop kissing my pain away,
I wish forget myself,
Just you and nothing else,
Be slave by whole my clay…
13.10.2014


Рецензии