Лист до недруга

Я звертаюся до тебе,
до того,хто в нас стріляє.
Мого батька,брата,друга
проклинаючи вбиває.

І хіба тобі від того
буде краще наодинці
знаючи,що сиротою
будуть діти-українці?


Та невже своїм ти дітям
мрієш дати те,що маєш...
злобу,зброю і ненАвість
до людей в яких стріляєш?

І не спиш ти до світанку
знаючи,що моя нЕне
плаче,шиє вишиванку
і не буде зла від мЕ

Чим тобі земля країни
вже не рідна і не мила?
В чому діти України
пред тобою усі винні?

Винні в тім,що спів матусі
колискОво-калинОвий
надихАє до любові
українським рідним словом.

https://www.youtube.com/watch?v=mXK5VY_YGvE


Рецензии