На сербском

Као што понекад је срамота
Да понекад љубав неузвраћена љубав
Првобитно онда ме остави на миру
Понекад вам дати и не разумем
Щта мислите можда
Праву даму управо идеална
Оно што ми радимо у главу
из Вертх Каква штета што оштећеним љубави
Каква штета што је свет у основи дроља


Рецензии