Душа людини

Душа- це перинка тіла.
Ось взяла і злетіла,
Потім десь осіла.
Але цю перинку
треба так лелеять,
щоб була так схожа,
як водиця в морі,
в океанах і річках,озерах
чиста та прозора.
Сильна та добротна.
Також цю перлину
краще чистити постійно,
Бо вона маленька, ніжна.
А щоб вона злетіла,
сміття нам не гідне.
Ось така тендітна
Є у нас перлина-
Це душа велика
Кожної людини.


Рецензии