Украинский народ

У кожній душі українській
Майбуття квітка живе
І ляжуть усі вони тілом
Щоб не згасла вона в нікому й ніде.
За світле й яскраве майбутнє
Себе не жалія підуть
І буде їм вічная слава
Навіть якщо і падуть.
Але знаєм ми всі що неправда
Що їм духом і тілом не пасть
Що будуть вони битись до краха
І жоден із них не придасть.


Рецензии