Любов дару почуття

Відкрийте серце для любові, та не цурайтеся свого.
Кохання - це промова долі, про те свое щасливое "воно".

Ти можеш знати про всі зорі, ти можеш бачити весь світ.
Але без крихітки любові о вас окличатся - сліпі.

Кохання в серці розквітає, панує в ньому теплота,
хоча й буває з гіркотою, та то все крапля, в окіані з дна.

В житті твоєму промайнеця, чарівна матінка весна.
І все навколо фарбою візьметься, щоб кольору було з повна.

Думки, емоції зіткнуться з метелицею днів дзвінких,
і очі твої усміхнуться, в екстазі радостей міцних.

Кохання створене любити, любов дарує почуття.
Не буть камінчиком на сонці, а подаруй життя супутнику - вогня.


Рецензии